Fritiden forår, sommer, efterår og vinter

 • Udeliv og gåture

  Udeliv og gåture

 • Sommer på Kalø = badning i Kalø vig

  Sommer på Kalø = badning i Kalø vig

 • Spontan musikaften

  Spontan musikaften

 • Vinter & bål

  Vinter & bål

 • Koncert med bl.a. Kalø-koret efterår 2012

  Koncert med bl.a. Kalø-koret efterår 2012

Fritid på Kalø Økologisk landbrugsskole

Mange elever vælger at bo på skolen, for at være en del af det sociale miljø der er på skolen i fritiden. Det betyder at der er mange aktiviteter i gang om aftnerne og i weekenderne. Der bliver lavet lektier i fællesskab, dyrket sport i hallen, fitnessrummet eller på udendørsarealerne, spillet pool, bordtennis eller bordfodbold i spillerummet. Der bliver også arrangeret filmaften i biografen, holdt Halloween hygge og andre kulturelle arrangementer.

Heste og fritid

Er du til heste, har du mulighed for at tage din hest med til Kalø. Mens du går på skolen har du mulighed for at få din hest opstaldet på skolen. Du kan leje en hesteboks og der er gode muligheder for at lukke hesten på fold. Skolen har også egen ridebane. 

Kæledyr

Du kan godt tage en hest med til Kalø, men det er ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Skolens faciliteter

Kalø Økologisk Landbrugsskoles faciliteter står til din rådighed gennem hele dit uddannelsesforløb. Vi har et stort udendørsområde, hvor der er mulighed for en aktiv fritid f.eks. boldbane, beachvolleybane, ridebane der er løbe og cykelruter i skoven der støder op til skolen. Af indendørsaktivitet kan nævnes en sportshal, fitnessrum, spillerum og biograf. Såfremt dine interesser er af mere praktisk karakter, kan vi tilbyde adgang til værksteder. Læs mere om skolens faciliteter

Eleverne planlægger og styrer selv en del af fritidsaktiviteterne og
skolens medarbejdere står til rådighed, hvis der er behov for det. Elev-gangene og elev-husene styres også af eleverne, der bl.a. selv står for rengøring.

På skolen er der en elevdrevet café og fredagsbar. Dog gælder det for alle under 18 år, at de ikke må drikke alkohol på skolen, medmindre der er indgået en aftale mellem forældre og skolen.