2. Hovedforløb - på vej til økologisk landmand

 • Deltagelse i DM i Pløjning 2012

  Deltagelse i DM i Pløjning 2012

 • Undervisning i Økonomi

  Undervisning i Økonomi

 • Studietur til Bonderøven

  Studietur til Bonderøven

 • Innovation på 2. Hovedforløb

  Innovation på 2. Hovedforløb

2. Hovedforløb på vej til økologisk landmand

Formålet med kurset er, at gøre dig i stand til at tage ansvar for den daglige produktion på et økologisk landbrug, samt til at udføre mindre planlægningsopgaver. 2. Hovedforløb giver dig titlen “Faglært landmand”.

2b-Oversigt-over-2.-HF-uddannelsen-til-landmand-72-dpi2

Undervisningen:

På 2. hovedforløb går vi noget dybere ned i fagområderne. Økonomi bliver et vigtigt fag, der binder de andre fag sammen.

Du specialiserer dig gennem dit linjefag.

Undervisningen er en blanding af klasseundervisning, projektarbejde, praktiske opgaver og gårdbesøg. 2. hovedforløb afsluttes med eksamen.

Fagfordelingen og bundne specialefag på 2. Hovedforløb

Alle elever vælger ét af de to bundne specialefag, Husdyr eller Planter/Grøntsager. Man specialisere sig indenfor det område man har valgt og har sideløbende mulighed for at vælge et produktionsdyr som hovedspeciale.

og specialiserer sig inden for dette område. Indenfor de hovedområder, man vælger, vil der være mulighed for at vælge et givent produktionsdyr som ens hovedspeciale.

På Kalø Økologisk Landbrugsskole vil specialefaget naturligt omfatte de specielle udfordringer, der ligger i den økologiske produktionsform. Dit speciale vil således komme til at hedde Økologisk husdyrhold, Økologisk planteavl eller Økologiske grøntsager.

2b-2.-hovedforløb---Fagmodel3---ok