Kom i Brobygning på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Tilmeld dig her

Brobygningsforløb

En helt unik mulighed for, at opleve Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige brobygningsforløb og finde det der passer dig. Har du spørsgmål til vores forløb kan du altid kontakt os for yderligere forklaring.

På www.brobygning.net kan du lave en søgning og finde en oversigt over hvilke uger og dage, Introkurserne tilbydes i på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

BB for 9 - 10 klasse 2-3 dage

To eller tre dages Brobygning er et spændende tilbud til alle nysgerrige og uafklarede elever i 9. og 10. klasse.

Forløbet er et uddannelses- og vejledningsforløb, der introducerer eleverne til Erhvervsuddannelsen med indgangen “Dyr, planter og natur”. Eleverne får en oplevelse af hvordan livet på en økologisk landbrugsskole er og giver et indblik i både det faglige og det sociale liv på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Du vil blive kastet ud i praktiske ting som brug af traktorer og maskiner, arbejdet på værkstedet og pasning af dyrene på gården. Vi vil også bruge tid i klasselokalet på teoretisk undervisning ofte sammen med en grundforløbsklasse.

BB 9 - 10 klasse - 1 uge

1 uges Brobygning er et spændende tilbud til alle nysgerrige og uafklarede elever i 9. og 10. klasse.

Et brobygningsforløb starter typisk mandag kl. 10.15 og slutter fredag kl. 12.00.

Forløbet er et uddannelses- og vejledningsforløb, der introducerer eleverne til Erhvervsuddannelsen med indgangen “Dyr, planter og natur”.

Eleverne får en oplevelse af hvordan livet på en økologisk landbrugsskole er og giver et indblik i både det faglige og det sociale liv på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Du vil blive kastet ud i praktiske ting som brug af traktorer og maskiner, arbejdet på værkstedet og pasning af dyrene på gården.

Vi vil også bruge tid i klasselokalet på teoretisk undervisning ofte sammen med en grundforløbsklasse,  og vi tager ud på gårdbesøg for at se, hvordan et landbrug drives i praksis.

Introkursus for 8. klasse

Introduktionskurserne er undervisnings- og vejledningsforløb, som Kalø Økologisk Landbrugsskoles tilbyder til elever på 8. klassetrin, der har lyst til at snuse til landmanduddannelsen og livet på landet.

Forløbet varer to til tre dage og udbydes kun forårsmånederne eller i særlige tilfælde efter aftale.

Hvis du kommer fra en anden region og derfor ikke umiddelbart kan tilmelde via brobygning.net kan du kontakte www.uu-djursland.dk  for at få et login.

Du vil på dette korte Introkursus komme til at arbejde praktisk med landbrugserhvervet i vores skolelandbrug og i vores værksted.

Praktisk info

Livet på skolen

Du kan deltage i alle skolens aktiviteter, mens du er her. Skolen har sportshal, fittnesrum, biograf, poolbord, kakaoautomat og meget mere, som du kan gøre brug af i pauserne.

Kalø Økologisk Landbrugsskole ligger i smukke naturomgivelser, tæt ved skov og strand og cirka 35 km fra Århus. Bus 123 kører lige til døren.

Pris

Undervisningen er gratis

  • Medbringer du din egen madpakke er det gratis.
  • Har du lyst til at spise på skolen under dit ophold, inkludere det morgenbolle, frokost og eftermiddagskaffe sammen med de andre elever på skolen til en pris â 40,- pr. dag.

Praktiske oplysninger

Vi forventer at eleverne medbringer papir og blyant.

Hvis du vælger at komme til skolen med offentlige transportmidler, standser buslinje 123 (Århus – Ebeltoft) og 361 (Rønde – Helgenæs) lige ud for skolen.

Spørgsmål?

Studievejleder

Studievejleder Klaus Ankjær Sørensen
Email: kas@kalo.dk
Telefon: 20 19 50 62

Træffetid studievejleder:
Man og tors.: kl. 10.00-12.00

Skolens kontor

Telefon: 87 58 04 00

Vi er her for at hjælpe dig!

Se også vores kurser

Vi afholder kurser for dig der vil vide mere om Kalø Økologisk Landbrugsskole
Læs mere her