Vi har rigtig mange dygtige mennesker ansat på Kalø, der hver især bidrager til at gøre skolen til et unikt sted. I det næste stykke tid vil vi lave nogle profilinterviews, hvor man kan blive lidt klogere på dem hver især. Når man som kommende elev ringer eller skriver til os, vil det oftest være Annette man kommer i kontakt med, så hende har vi valgt at starte med:-)

 

Navn og baggrund

Annette Esbjerg Jensen – studievejleder

Jeg er oprindelig uddannet Hortonom – linjen for gartneri og frugtavl. Har 15 år erfaring som underviser på forskellige jordbrug-uddannelser. Jeg har arbejdet som international koordinator og studievejleder gennem det meste af karrieren.

 

Hvad laver du på Kalø?

Jeg er først og fremmest studievejleder og mentor. Jeg bruger rigtig meget tid på rekruttering og vil eksempelvis meget gerne lave rundvisninger på skolen, så ring endelig og få en aftale:-) Derudover går en del tid med kompetenceafklaring og hjælp med praktikpladsarbejdet i udlandet.

 

Hvad er det bedste ved at være på Kalø?

Her er så dejligt at være. Her er en god stemning og et godt fællesskab. Der er en mangfoldighed blandt eleverne og jeg nyder at værdigrundlaget med fødevareproduktion, økologi og bæredygtighed passer perfekt til mig.

 

Din sjoveste oplevelse på Kalø

Jeg går hjem hver dag med et smil på læben, for der er næsten altid et eller andet sjovt der er sket.